2014. július 12.

Nyári Fotópályázat a Maxim Kiadóval

A Maxim kiadó új nyereményjátékot hirdetett nemrég, amely során lehetőséged van nyerni még több könyvet! Jól hangzik, ugye?A játék lényege egy fotópályázat, mely során minden érdeklődő nevezhet egy képpel, a három legtöbb szavazatot begyűjtő kép feltöltője pedig nagyon értékes nyereményeket nyerhet!A kiadó pályázati feltételei:
Örökítsd meg hát magadat is egy fotón a „legjobb-barátoddal”, a maximos regényeddel, ami már régóta izgatottan várakozik, hogy a jól megérdemelt pihenésed alatt a kezedbe vedd. Vagy válassz ki egy nyári hangulatú környezetet, és ott örökítsd meg a könyvet! Majd töltsd fel a fényképet a Facebook oldalunkra a Fotópályázat alkalmazásba, gyűjts be minél több szavazatot és nyerd meg a lentebb olvasható nyeremények egyikét! A feltöltött képekre szavazni is érdemes, mert a szavazók is nyerhetnek! Egy pályázó csak egy képpel pályázhat!

Nyeremények:
I. helyezett:
A kiadó kínálatából szabadon választható kiadványokból összeállított 50.000,- Ft értékű könyvcsomag és egy darab SAMSUNG Galaxy Tab3 Lite 7" 8GB Wi-Fi (SM-T110) tablet
II. helyezett:
A kiadó kínálatából szabadon választható kiadványokból összeállított 50.000,- Ft értékű könyvcsomag
III. helyezett:
A kiadó kínálatából szabadon választható kiadványokból összeállított 30.000,- Ft értékű könyvcsomag
Szavazók díjazása:
A szavazók közül öt fő egy-egy szabadon választható kiadványunkat nyerheti meg

A Fotópályázathoz közvetlen link:0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése