2016. augusztus 31.

Nyári favoritok 2016 #5

Bess is back! 


Először is egy hatalmas bocsánat kéréssel tartozom nektek, amiért elhanyagoltam a blogom, na és persze titeket, kedves olvasóim. Nem szándékoztam nem írni egész nyáron (pontosítás, posztok voltak, mert dokumentáltam, ahogyan kinyírtam egy naplót - R.I.P.), de könyvkritikát, bármilyen kritikát hosszú hónapok óta nem írtam. Utóbbi annak köszönhető, hogy szörnyen sűrű volt a nyaram (vagyis az a másfél hónap, ami nekem jutott). Az utóbbi két hétben pedig már elkezdtem gyakornokoskodni az egyetem mellett, így a jövőt tekintve a blogos dolgaim továbbra is változatlanok.  Nem tudom mennyi időm lesz írni, van rengeteg bejegyzéses tervem, de a blogom egyelőre háttérbe szorul.

Lássuk mi jó dolgok történtek velem az elmúlt hónapokban. Rossz is történt, de igyekszem az ilyen dolgokra nem gondolni, mert nem ide tartozik... Még júniusban ingyen jegyet kaptam egy egynapos dán rock zenei fesztiválra a részmunkaidős állásomnak köszönhetően.  

o Megszámlálhatatlan mennyiségű reci könyv, hatalmas köszönet a Maxim Kiadónak. :))o Mielőtt megismertelek mozi hugival. Hosszú hónapok után végre megint eljutottam moziba a harmadik Amerika Kapitány film után. Mindkét film szuper volt. De nem sírtam az előbbin. Csak majdnem. Sorry.

o Többnapos kirándulás a nemzetközi gimis barátaimmal a hegyekben. 


o Egy hetes önkéntes recepciós munka a Tusványosi fesztiválon. A legjobb, hogy a munka mellett bulizni is tudtam, valamint több koncertre is eljutottam, mint például Tankcsapda és Rúzsa Magdi. 


o Beretva és tőr meglepetés olvasás, hiszen a megjelenés előtt nem sokkal tudtuk meg, hogy érkezik az Ambrózy báró novella. Természetesen imádtam. *_*


o Augusztusban hazatérés Budapestre, találkozás az ottani legjobb barátnőmmel, és összefutás volt gimis osztálytársakkal. 


o Picasso és Modigliani kiállítás a várban. 


o Találkozás egy általános sulis barátnőmmel, hét év után. 


o Kipróbáltam végre a szabadulós szobát, egy hét alatt kétszer is. Az első alkalommal egy második világháborús bunkerben kellett egy bombát hatástalanítani, így Budapest megmenekült, míg második alkalommal a teljes világot mentettük meg attól, hogy zombivá váljon, mert kicsivel több, mint félóra alatt megtaláltuk az ellenszert. 


o Green Day legújabb száma, a Bang Bang robbantott. Számomra szó szerint.

o Londonba költöztem! Köszönhetően a gyakornoki állásom miatt, amit szereztem, így kb. két és fél hónapot itt töltök. Az első héten, mivel a húgom is itt volt, a munka mellett természetesen a városnézés is befigyelt, ami már évek óta nagy álmom volt. Az útinaplóról természetesen szeretnék külön bejegyzést. Sok-sok Harry Potter és egyéb angol dolgok. *_*

o Másik nagy álmom volt, hogy eljussak végre egy több napos fesztiválra, ahol kedvenc külföldi együtteseim játszanak. Végül nem Sziget lett belőle, hanem Reading (értsd; a hely neve, nem az olvasás), a világ legöregebb zenei fesztiválja, ahol olyan együttesek léptek fel és láttam élőben végre valahára, mint Red Hot Chili Peppers, Imagine Dragons és Fall Out Boy. Konkrétan a kedvenc bandáim többsége. <3 

És veletek mi minden történt a nyáron? :) 
Share:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése